• Your Search Will end Here!

Top coaching institute in Sikar for NEET

JEE Advanced Result
More than 300 students of PCP, Prince selected in JEE Advanced...

In JEE Advanced Result-2024, the students of Sikar based IIT JEE and NEET coaching institute PCP, Prince have achieved great success. More than 300 students of PCP have achieved success. Along with this, many students have also achieved excellent ranks. Rishabh Parik of PCP got 179th rank in General EWS with 12th, Aniruddh Kaviya got 395th rank in OBC, Dhruv Shrivastava got 494th rank in General EWS with 12th, Parv Kamboj got 622nd rank in OBC, Raunak Chaudhary got 735th rank in OBC with 12th, Sachin Budania got 885th rank in OBC, Mahendra Kala got 895th rank in OBC with 12th, Anand got 964th rank in General EWS, Anant Kumar got 1114th rank in OBC, Priyanshi Meena got 141st rank in ST, Antarraj got 160th rank in SC, Kunal Singh got 1406th rank in OBC, Pooja Kharbas got 1598th rank in OBC, Himanshu Puri got 1634th rank in OBC, Anamika Raiwad got 1789th rank with 12th OBC, Daksh Sharma got 1844th rank General EWS, Nice Dhillon got 1922nd rank General EWS with 12th, Ajay Yadav got 1963rd rank OBC, Amit Kumar got 1988th rank OBC, Jai Rankawat got 1994th rank OBC.

There was a festive atmosphere in PCP on this great success of the students. A spectacular fireworks display was done. Prince Eduhub Chairman Dr. Piyush Sunda, Chief Managing Director Rajesh Dhillon, Academic Head Dr. Rakesh Ruhela, D.R. Saran, Onkar Mund, Neeraj Agarwal and Puneet Sharma congratulated the selected students and parents.

Dr. Piyush Sunda
(Chairman)

जेईई एडवांस्ड में पीसीपी, प्रिंस केे 300 से अधिक चयन...

जेईई एडवांस्ड रिजल्ट-2024 में सीकर स्थित आईआईटी जेईई एवं नीट कोचिंग संस्था पीसीपी, प्रिंस के विद्यार्थियों ने शानदार सफलता हासिल की है। पीसीपी के 300 से अधिक विद्यार्थियों ने सफलता हासिल की है। साथ ही अनेक विद्यार्थियों ने उत्कृष्ट रैंक भी हासिल की है। पीसीपी के रिषभ पारिक ने 12वीं के साथ 179वीं रैंक जनरल ईडब्ल्यूएस, अनिरूद्ध कविया ने 395वीं रैंक ओबीसी, ध्रुव श्रीवास्तव ने 12वीं के साथ 494वीं रैंक जनरल ईडब्ल्यूएस, पर्व कम्बोज ने 622वीं रैंक ओबीसी, रौनक चौधरी ने 12वीं के साथ 735वीं रैंक ओबीसी, सचिन बुडानिया ने 885वीं रैंक ओबीसी, महेन्द्र काला ने 12वीं के साथ 895वीं रैंक ओबीसी, आनन्द ने 964वीं रैंक जनरल ईडब्ल्यूएस, अनंत कुमार ने 1114वीं रैंक ओबीसी, प्रियांशी मीणा ने 141वीं रैंक एसटी, अंतराज ने 160वीं रैंक एससी, कुणाल सिंह ने 1406वीं रैंक ओबीसी, पूजा खरबास ने 1598वीं रैंक ओबीसी, हिमांशु पुरी ने 1634वीं रैंक ओबीसी, अनामिका रैवाड़ ने 12वीं के साथ 1789वीं रैंक ओबीसी, दक्ष शर्मा ने 1844वीं रैंक जनरल ईडब्ल्यूएस, नाइस ढिल्लन ने 12वीं के साथ 1922वीं रैंक जनरल ईडब्ल्यूएस, अजय यादव ने 1963वीं रैंक ओबीसी, अमित कुमार ने 1988वीं रैंक ओबीसी, जय रांकावत ने 1994वीं रैंक ओबीसी हासिल की है।

विद्यार्थियों की इस शानदार सफलता पर पीसीपी में जश्न का माहौल रहा। शानदार आतिशबाजी की गयी। प्रिंस एजुहब चेयरमैन डॉ. पीयूष सुण्डा, मुख्य प्रबंध निदेशक राजेश ढिल्लन, एकेडमिक हैड डॉ. राकेश रूहेला, डी.आर. सारण, औंकार मूंड, नीरज अग्रवाल एवं पुनीत शर्मा ने चयनित विद्यार्थियों एवं अभिभावकों को बधाईयाँ दी।

डा. पीयूष सुण्डा
(चेयरमैन)